16.01.2017 09:51

Съотборниците на Братоев пият преди мач

Видян 1070 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският волейболист Геогри Братоев, който бе отстранен от отбора на Еспадон Шченин след само един официален мач,  даде шокиращо интервю за един от най-добрите спортни сайтове в Полша. Той коментира, защо не е успял да се впише в отбора


"Има известна истина, че не можах да намеря бързо общ език с останалата част от отбора. Например, аз не съм намерил общ език с хората, които пият преди мача! Има само няколко играчи в отбора, които са истински професионалисти, като Михал Ручяк. Повечето от останалите са в този отбора, за да се забавляват и да пият…”, шокира Георги Братоев, който вече изигра два приятелски мача с екипа на Нефтохимик (Бургас).


"Случаят ми е в съда, като клубът се опитва да прекрати договора ми, без да ми изплати никакви пари, след като предоставил неверни доказателства. Скоро FIVB ще поеме този случай. Клубове като Еспадон (Шчечин) правят лоша реклама на цялата полска волейболна лига. Това е напълно непрофесионален клуб ", заяви българският разпределител


Междувременно ръководството на полския Шчечин ще заведе дело срещу  българския волейболист. Причина за иска са изказванията на българина.


„Решихме да се разделим с Братоев не заради само представянето му в двубоите, но и заради отношението му тренировъчния процес. Всички въпроси свързани с българина ще бъдат разрешени по съдебен път. Ще потърсим сметка и за лъжливите обвинения към нас“, съобщават от Шчечин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!