10.10.2016 15:00

Президентът на Европейската атлетика на посещение в София

Видян 986 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Министърът на младежта и спорта Красен Кралев прие в кабинета си президента на Европейската атлетика Свен Арне Хансен и неговия първи вицепрезидент и председател на Балканската и Българската федерации по лека атлетика Добромир Карамаринов.
"Благодаря Ви за подкрепата, която оказвате на българската атлетика. Гордеем се с факта, че изпращаме най-успешната от последните 10 години. В момента за нас е приоритет реновирането на спортната инфраструктура и работим усилено по ремонта на зала "Фестивална" и изграждането на новата зала в Бургас, която ще се използва основно от леката атлетика. ", каза Красен Кралев. Министърът и Свен Арне Хансен, който е у нас по повод състезателната комисия на Европейската атлетика и маратона на София, обсъдиха и възможността Бургас да приеме Европейско първенство в зала през 2021 или 2023 г.



"Поздравявам Ви за успешната година, която изпращате в атлетиката. Благодаря Ви  за отношението, което демонстрирате към нашия спорт", заяви Хансен и изтъкна добрата работа, която Добромир Карамаринов върши в Европейската асоциация.



Министър Кралев подари почетен плакет на госта си, който заяви, че това е първата придобивка за кабинета му в новия офис на Асоциацията в Лозана. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион