27.08.2016 10:08

Славия победи Монтана с 2:1

Видян 1154 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Славия победи драматично с 2:1 Монтана, след като 2 минути преди края губеше в резултата с 0:1, съобщава „Меридиан мач“.
Отборите показаха желание да спечелят трите точки на Градския стадион в Ловеч, но и много грешки. Мачът ще се запомни и като един от най-слабо посетените, като по трибуните имаше стотина зрители, сред които десетина привърженици на Монтана и три пъти по-малко фенове на Славия.



На трибуните обаче бе националният селекционер Ивайло Петев, както и собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев, който си у дома в Ловеч.



Монтана бе по-активен преди почивката и може да съжалява, че не поведе в резултата. Играта на „белите" се разстрои допълнително от принудителната смяна на Бранеков с румънеца Джурджу и преместването на Абуд в центъра на защитата. Най-хубавата ситуация бе, когато Стивън Петков със задна ножица разтресе напречната греда зад Георги Петков.



Вратарят направи и груба грешка, след като сервира топката на съфамилника си от Монтана, който обаче стреля силно над вратата.
„Белите" вдигнаха оборотите след почивката, но отново допускаха леки положения пред вратата си. Пропуски за Славия направиха Ивайло Димитров и Божидар Васев, а удар с глава на Петър Атанасов от Монтана бе избит виртуозно от Георги Петков.



В 86-ата минута Шоко чудесно центрира отдясно и Маркиньос отблизо разтреля Георги Петков. Само две минути по-късно обаче Сердеров центрира отдясно, Ивайло Димитров я спря, а резервата Йомов вкара, за да спаси точката за „белите". В добавеното време Балджийски вкара скъпоценен втори гол след голов пас на Димитров, с който донесе първи точки на тима си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева