14.07.2016 15:49

Лудогорец тръгна с победа в Европа

Видян 1220 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Лудогорец изпълни плана си да не повтаря миналогодишните грешки в Шампионската лига и взе комфортна преднина срещу Младост. Орлите спечелиха домакинството си на черногорския шампион с 2:0 и гледат уверено към реванша от втория предварителен кръг на турнира. Срещата е след седмица в Подгорица.


  Първото попадение реализира Козмин Моци в 13-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Джоди Лукоки. В 26-ата минута самият той се разписа с удар отблизо и на практика уби интригата в двубоя.


 


   Междувременно победата на Лудогорец над Младост (Подгорица) стигна до милионите последователи на Шампионската лига в Туитър и Фейсбук. Двете страници имат общо около 70 милиона харесвания.  Официалният профил на турнира в Туитър обърна сериозно внимание на успеха на разградчани с 2:0. Беше отбелязано, че Козмин Моци е вкарал първото попадение за вечерта в ШЛ. Освен това бяха припомнени геройските прояви на румънеца като вратар на мача между Лудогорец и Стяуа през 2014 г., когато българският шампион се класира в групите на турнира. Накрая бе публикувана и препратка към официалната страница на УЕФА, където има кратък текст и статистика за мача между Лудогорец и Младост. Във Фейсбук също беше сложен линк към новината за победата на българския шампион на Лудогорец Арена по света.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби