12.07.2016 16:53

Съдът отказа да изпълни искането на ПФК ЦСКА АД

Видян 1623 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

СГС е отхвърлил молбата на ПФК ЦСКА АД за отлагане на насроченото за 20 юли 2016 г. cъбрание на кредиторите. То е било отправено от изпълнителния директор на армейците Николай Паслар.


Ето каква е официалната позиция на съда:


‘’Определение от 08.07.2016 ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ искането на ПФК ЦСКA АД от 07.07.2016 г. за отлагане на насроченото за 20.07.2016 г. Определението не подлежи на обжалване.’’


Междувременно от ръководството на ЦСКА АД казаха, че ще бъде дадена извънредна пресконференция в близките дни, за разясняване на ситуацията в клуба. На нея трябва да стане ясно бъдещето на отбора и дали настоящото управление ще продължи да издържа армейците.


Кога изтича крайният срок за поправки по двата оздравителни плана за ЦСКА, внесени от представители на бизнесмените Гриша Ганчев и Васил Божков? Някои издания информираха, че даденият от СГС 7-дневен срок изтича в 17 ч. във вторник, но стана ясно, че това не отговаря на истината, предаде Спортал. Законът е категоричен, че споменатият 7-дневен срок започва да тече не от датата на обявяване от съда, а когато Темида връчи лично забележките на съответните страни. Това със сигурност не е направено от СГС в цитирания от някои медиите ден (5 юли 2016 г.), което автоматично изключи факта крайният срок да е бил вторник - 12 юли.


Както е известно, СГС върна двата оздравителни плана за поправки. Този на Гриша Ганчев е с 6 точки за корекция, а на Васил Божков - с 5 точки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни