08.07.2016 10:07

Ивет Лалова след среброто: Още не осъзнавам какво се случи

Видян 1444 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          "Много съм щастлива и развълнувана. Още не мога да осъзная какво се случи". Това бяха първите думи на Ивет Лалова пред bTV след спечеления сребърен медал на 200 метра на европейското първенство по лека атлетика в Амстердам.


"Толкова дълго време го чакаме този момент и после той минава толкова бързо, че човек в първия момент не може да го осъзнае. Гледах да не тръгвам с много голяма или с много малка кошница. По-скоро исках да се наслаждавам на това, че съм здрава, че е една много важна година за мен, че предстои тепърва и Олимпиада. Затова съм много щастлива. Кошницата е пълна с медали. Борих се. Дадох всичко от себе си и смятам, че си свършихме работата добре.", каза още българската европейска шампионка от Хелзинки 2012 г.


Тя добави, че конкуренцията в надпреварата е била висока, но след отличното си бягане във финала е развяла с гордост българския флаг.


В профила си във "Фейсбук" Лалова публикува снимка на медала си с думите "Благодаря! Това е за цяла България."


"Това е четвърто Европейско първенство за мен. Бягах с много млади момичета, които тепърва навлизат в атлетиката. За мен е чест и гордост да развея българското знаме на един такъв прекрасен стадион."


Ивет Лалова поздрави и Мирела Демирева, която също завоюва сребро за България на европейското първенство в Амстердам - в дисциплината висок скок.


"Страшно много се радвам за нея. По едно и също време бяхме на пистата. Поздравявам я и вярвам, че започва сега нейният период. Донесохме голяма гордост, два медала за България за по-малко от 5 минути. Пожелавам успех на всички, които са тук. Благодаря на всички за подкрепата."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ще ви се струва, че нищо не е както трябва

Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това