08.07.2016 09:44

Дешан: Успяхме да обединим цялата нация

Видян 1204 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Селекционерът на националния отбор на Франция Дидие Дешан коментира победата на неговия тим над Германия с 2:0 на полуфиналите на Евро 2016. Наставникът на „петлите“ заяви, че тимът му е само на една крачка от голямата цел и играчите трябва да са в пределно физическо и психическо състояние на финала.


"Направихме голяма крачка към нашата цел, но най-важната предстои в неделя и точно това казах на момчетата в съблекалнята. Имаме само два дни за подготовка. Трябва да влезем във финала в максимална кондиция. Ще използваме всяка минута за възстановяване", заяви Дешан, цитиран от официалния сайт на УЕФА.


Специалистът отдаде заслуженото както на своите футболисти, така и на публиката в Марсилия. Дешан подчерта, че с успеха отборът му е успял да обедини цяла Франция.


"Благодаря на всички футболисти, че спечелиха този толкова труден мач. Осъзнаваме какво означава да победиш световния шампион Германия. Без съмнение, подкрепата на публиката изигра важна роля. Не можем да решим всички проблеми на страната ни, но можем да подарим на французите емоции, които да ги накарат да забравят за проблемите. Днес успяхме да обединим цялата нация", сподели още Дидие Дешан.


Източник: Фокус



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв