04.07.2016 16:45

Напрежение в ЦСКА: Фенове залостиха входовете часове преди първата тренировка на тима

Видян 1309 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Фенове на ЦСКА от фракцията Енимълс, поддържаща идеите за бъдеще на клуба на бизнесмена Гриша Ганчев и отговарящи за охраната заключиха стадион Българска армия и не пускаха никого. За опасност от ексцесии и ескалация на напрежението в деня на първата тренировка на червения тим, сигнализира и синдикът Дора Милева.



Около 14 ч. тя се появи с множество полицаи и патрулки в Борисовата градина. След  намесата на ченгетата, стадионът бе отключен. "Няма служители на стадиона. Самият г-н Ганчев е тук, Милко Георгиев също. Разговаряхме с тях. Имаше издадена заповед за недопускане на лица, които са без трудови договори, но се оказа, че е скъсана вече. Тя беше на изпълнителния директор Николай Паслар. Съгласихме, че трябва да има тренировка и че феновете ще бъдат допуснати. Не трябва да има ескалация и феновете трябва да се държат възпитано‘’, каза синдикът.



‘’Не е нормално да има два ЦСКА. Ще се боря до край’’, обясни за медиите Милева.
Междувременно стана ясно и че синдикът се е запознала с оздравителния план на Гриша Ганчев, предава Спортал. "Наистина периодът за оздравяване е по-кратък. Не е толкова важно аз какво мисля. Думата имат съдът и кредиторите", заяви Милева. Както е известно, в момента има 2 оздравителни плана за ПФК ЦСКА АД, единият от които е на Васил Божков, а другият е на Гриша Ганчев.
Тренировката на отбора бе насрочена за 19 ч. в понеделник на стадион Българска армия, а заниманието бе водено от Адалберт Зафиров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,