30.06.2016 18:27

Григор се пребори с коравия Симон и е в третия кръг на Уимбълдън

Видян 1233 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Страхотен Григор Димитров напомни за най-добрата своя версия и победи 20-ия в световната ранглиста Жил Симон с 3:1 сета. С победата хасковлията отива в третия кръг на Уимбълдън. Това бе седмата по ред среща между Гришо и Симон. Димитров има 5 загуби от 6 срещи срещу французина.


Припомняме, че след кратката игра в сряда резултатът бе 1:0 за Григор и 30:15 при подаването на Симон. С два мощни сервиса французинът набързо изравни геймовете, но Григор демонстрира, че също е в ритъм, печелейки своя гейм на 30. Французинът опита да затрудни бекхенда на Гришо, но той остана стабилен. Четвъртия решаващ сет бе изпълнен с обрати. Димитров изоставаше в резултата с 2:4, но със серия от 4 поредни гейма си осигури място в третия кръг, записвайки втора победа от седем мача срещу Симон.  Гришо прекърши съперника си на Корт №1 с 6:3, 7:6 (1), 4:6, 6:4.  


В сряда късно вечерта се изигра 2 пъти отлаганата среща между Цветана Пиронкова и поставената под номер 7 Белинда Бенчич от Швейцария. Пиронкова отпадна в първия кръг на Уимбълдън след като Бенич надделя. Мачът завърши с успех за швейцарката с 3:6, 6:1, 6:3.  Двубоят бе повторение на срещата от миналата година, когато 28-годишната пловдивчанка отпадна в първия  кръг след среща именно с 19-годишната швейцарка.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Доста емоционален е този ден за вас

Доста емоционален е този ден за вас или доста нервен,