Свързани новини

22.06.2016 16:09

Tреньорката: Цвети наистина поиска да се върне, не я взехме

Видян 9612 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Ина Ананиева, треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика потвърди в отговор на журналистически въпроси, че хвърлилата се от 6-ия етаж на блок Цветелина Стоянова е искала да замине за Израел. На въпроса имала ли е разговор със Стоянова в неделя вечерта, два дни преди да реши да направи опит за самоубийство, когато златното момиче иска последен шанс да бъде върната в отбора, Ананиева потвърди, че е имало такъв разговор и че Цвети е искала да играе.


  “Да, имах разговор. Помоли ме да я върнем да играе, само че преди това получихме смс, че не иска и се отказва.”, предаде BNEWS.
Лабилната, уморена и напрегната Цвети е пратила спонтанен и необмислен смс, в който е казала, че не иска да играе. Вместо да се погрижат за тревогите й, треньорката и Раева са съзрели в това възможност да включат резервата Любомира Казанова и са задействали смяната. Когато Цвети е поискала да се върне, след като е възстановила душевното си равновесие, те са я поставили пред свършен факт. Вероятно момичето, осъзнавайки собствената си роля в тази драма, взима отчайващото решение да скочи. Чувство за вина и страх от последиците от това решение по всяка вероятнот са я мотивирали за фаталния скок, пише още BNEWS.



   Това прави ръководството на отбора още по-виновно, защото пренебрежението към личните тревоги на гимнастичките е престъпно. Техният живот, цялото им ежедневие, са отдадени на този спорт. Отговорността е на хората, които ги ръководят.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец