Свързани новини

16.06.2016 15:55

Гришо прави палачинки гол

Видян 1373 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров допусна шеста поредна загуба и в пети пореден турнир отпадна в първия кръг. Това се случи, след като хасковлията допусна поражение с 6:7 (6), 6:4, 3:6 от 552-ия в света Янко Типсаревич от Сърбия на старта на турнира по тенис на трева Куинс в британската столица Лондон с награден фонд 1,8 милиона евро.


В началото на срещата двамата вземаха сравнително убедително сервис геймовете си. Първият шанс за пробив дойде в шестия гейм и се откри пред Григор, но съперникът му успя да си вземе гейма. Така се стигна до тайбрек, в който Димитров започна с 2:0, но авансът му бързо бе неутрализиран. Българинът спаси един сетбол, но при следващия загуби сета.


Григор, който е шампион на турнира от 2014 г., загуби мача в третия сет. Той спаси един мачбол в края и пропусна брейк пойнт, но в крайна сметка трябваше да се предаде след 2 часа и 26 минути игра.


Димитров, 37-и в света в момента, за последно спечели срещу хърватина Иво Карлович с два тайбрека на полуфиналите на турнира на клей в Истанбул на 30 април, след което вече е в серия от шест поредни поражения. За пореден път тенисистът стовари вината върху поредния треньор, който ще сменя.


Това обаче май не трогва българския тенисист, тъй като след загубата Димитров публикува кратко видео в социалната мрежа Инстаграм на което демонстрира способностите си в правенето на палачинки. Гришо обръща палачинката на тигана, а като бонус е гол от кръста нагоре.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби