Свързани новини

07.06.2016 15:50

Постижение: Дания ни би само с 4:0

Видян 1722 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният отбор на България записа ново тежко поражение по време на турнира Кирин Къп. Трикольорите загубиха с 0:4 от Дания в мача за третото място. Турнето на тима ни в Япония се превърна в истинско фиаско, след като в първия мач от надпреварата отборът на Ивайло Петев претърпя пълен провал с 2:7. България получи цели 11 попадения, като успя да реализира само 2 гола.


Селекционерът Ивайло Петев направи четири промени в състава от срещата със самураите, но и това не помогна особено за подобряване на ситуацията. В защита отдясно бе Венцислав Василев, в центъра действаха Иво Иванов и Александър Александров, а ляв бек бе Васил Божиков. Божидар Митрев отново беше предпочетен под рамката пред Благой Макенджиев и Пламен Илиев. В средата на терена си партнираха Светослав Дяков и Ивайло Чочев, пред тях играеше триото Георги Миланов, Ивелин Попов и Марселиньо, а в предни позиции се разчиташе на Димитър Рангелов.


В срещата с Дания трупата на Кмета не успя да покаже никакви футболни качества и умения, които да впечатлят и да успокоят феновете. Съставът ни отстъпи по всички параграфи, като не успя да намери начин да организира добра атака, нито да отправи точен удар към Каспер Шмайхел. Кристиян Ериксен заби хеттрик в нашата врата, а едно попадение добави Расмусен. За цял мач пък селекцията на Петев мина едва няколко пъти центъра и не застраши нито веднъж вратата на съперника. За сравнение: Дания е с над 20 удара, половината от които намериха рамката на българската врата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат