30.05.2016 16:43

Националите отлетяха за Япония

Видян 1214 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футоблистите от националния тим на България по футбол отлетяха за Япония. Там от 3 до 7 юни ще участват на авторитетния международен турнир Кирин къп. На летището в последния момент се присъедини и Марселиньо, който се прибра след кратка ваканция, дадена му от Лудогорец и БФС. След отпадането на Владислав Стоянов и Александър Тонев, които бяха заменени от Пламен Илиев и Спас Делев, други промени в състава не бяха направени.


Селекционерът на националния отбор на България по футбол Ивайло Петев обясни, че се надява тимът да се завърне с трофей от азиатската страна. Той разкри още, че е доволен от желанието за успех, което играчите демонстрират в последните дни.


"Няма промени в състава. Доволен съм от групата, която тренира, но имаше хора, които дойдоха в последния момент - всички знаят каква е причината. Остават ни две тренировки, които да направим там. Тогава ще съм наясно кои 11 ще започнат първия мач", заяви Петев.


"Краят на сезона, когато е време за почивка, на никого не е приятно да бъде в лагерна обстановка. Но ние трябва на 100% да защитаваме честта на нашата родина. Надявам се в дните преди мача да се настроим на вълна за този турнир и да се представим на ниво. Нямам много подробна информация за съперниците, но съм гледал всеки от тях. Най-добре познавам Япония. Срещу тях ще се изправим първия мач и са доста сериозен отбор. Чака доста трудна среща", завърши селекционерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!