03.02.2016 16:29

Пиронкова и Костова донесоха първа победа за България на Фед Къп

Видян 1719 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Женският национален отбор по тенис на България триумфира над Унгария в откриващите мачове от първа група на зона Европа/Африка на неофициалното световно първенство Фед Къп, което се провежда в израелския курорт Ейлат.
В първия сингъл Елица Костова победи Далма Галфи със 7:5, 6:2 за 89 минути. Българката направи решаващ пробив за 6:5 в първия сет. Във втората част след 2:2 Костова спечели четири поредни гейма и приключи двубоя. Ели завърши мача с шест пробива от 12 възможности.



   Първата ни ракета Цветана Пиронкова записа втората победа на сингъл с 6:1, 6:1 срещу Река-Лука Яни след точно час игра. Пиронкова реализира седем пробива в мача срещу 234-ата в ранглистата Яни. Цвети остави в статистиката две двойни грешки и нито една директна точка от сервис, докато опонентката й реализира един ас и 4 двойни грешки.



  В срещата на двойки Диа Евтимова и Изабелла Шиникова загубиха от Далма Галфи и Фани Щолар с 3:6, 1:6 за 58 минути, но мачът бе без значение. В другия мач от групата Белгия победи Латвия с 3:0.
Днес родните тенисистки играят с Латвия, а в петък се изправят срещу Белгия. Победителят в групата се класира за полуфиналите, а класиралият се на последно място ще играе бараж за оставане.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата