13.01.2016 10:34

Григор стартира с двусетова победа в Сидни

Видян 2695 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира с хубава победа участието си на турнира в Сидни. Гришо се включи директно от втория кръг, в който срещна уругваеца Пабло Куевас и го отстрани в два сета - 7:6(2), 6:4. По този начин първата ни ракета вече има предимство в мачовете с 41-ия в света южноамеркинаец - 2:1 победи, съобщава Sportal.bg


Куевас стигна до мач с Димитров, след като елиминира квалификанта Максимилиан Мартерер от Германия с 6:4, 6:4. Днес обаче той нямаше сериозни аргументи и затрудни нашето момче само в първия сет, който се реши след тайбрек.


Григор беше убедителен при първите си две заставания на сервис-линията, но същото важеше и за Куевас, който спечели геймовете си на нула. При 2:2 Димитров допусна леки колебания и от 40:0 позволи на съперника си да стигне до равенство. Нещо повече - българинът прати форхенд в аут и пред Куевас се откри възможност за пробив, но тя бързо бе неутрализирана. Хасковлията измъкна подаването си, но после отново не успя да затрудни своя противник, който сервираше много разнообразно.


Тенденцията Гришо да има повече проблеми в сервис-геймовете си не продължи още дълго. Постепенно българинът намери началния си удар и Куевас не получи други шансове да реализира пробив. Логично се стигна до тайбрек, в който Димитров беше повече от убедителен. Той взе първата точка с добре пласиран сервис, а след това съперникът му направи серия от грешки и резултатът набързо набъбна до 6:0. Уругваецът отрази два сетбола, но при третия отново началният удар на Гришо му дойде на помощ и той затвори сета със 7:2 точки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв

Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в молитви


Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в