10.12.2015 16:23

Бербатов се извини за избухването и си пожела гол в евротурнирите

Видян 1374 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата на ПАОК Димитър Бербатов бе главният герой на официалната пресконференция за германските медии преди мача на гръцкия тим с Борусия Дортмунд от Лига Европа.


Бербатов, който стана популярен именно в Германия като играч на Байер Леверкузен, отговори на въпроси на журналистите за рекорда за най-много попадения на българин в евротурнирите, за трансферните спекулации, които замесиха името му с Барселона, както и за скандала със смяната си от мача с Габала (0:0).


„Тези, които ме познават, знаят че искам да играя постоянно. Бях разочарован от резултата с Габала и исках да вкарам гол. След това говорих с треньора и признах, че не съм прав. Ако съм обидил някого, не е било нарочно“, извини се Бербо, който реагира доста бурно при смяната си в мача срещу азерите.


„Стоичков е един от най-добрите български играчи, но рекордът не е на първо място за мен. Все пак това може да е последният ми мач в евротурнирите и се надявам да вкарал гол“, каза още Бербатов по повод това, че дели рекорда за най-много голове на българин в европейските клубни турнири с Христо Стоичков.


„Щастлив съм в ПАОК и чувствам подкрепата на всички - на треньора, съотборниците, феновете и дори журналистите. Не мога да коментирам слухове, а само  да се концентрирам върху работата си. Не знам какво ще ми предложи бъдещето“, завърши благоевградчанина относно спекулациите за трансфер в Барселона.


Двубоят между Борусия и ПАОК започна в 20 ч вчера, а резултатът не бе известен до редакционното приключване на броя. Гръцкият тим е без шансове за продължаване напред, като от група C първи и втори са Дортмунд и руският Краснодар.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и