Свързани новини

09.11.2015 17:07

Венци към феновете на ЦСКА: Лъжат ви, всички ви лъжат

Видян 1643 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Лъжат ви, всички ви лъжат“, с тези думи се обърна Венци Стефанов към феновете на ЦСКА пред сградата на Българския футболен съюз. Членът на Изпълкома пристигна за сбирката между фенове на червените и представители на Съюза, на която присъстваха също Антон Попов, Михаил Касабов и президентът на Аматьорската футболна лига Румен Вълков. Симпатизантите на ЦСКА бяха представени от бившия административен директор на клуба Николай Дончев, дребния акционер Никола Дърпатов и Емил Кирилов, който повече от две седмици сам протестира пред БФС.


Дискусията започна още от вратата, където Стефанов се обърна към запалянковците с думите: „Лъжат ви, всички ви лъжат! Левски започна да изплаща всички пари. Не може тук никой да реши. Разберете, лъжат ви“, каза босът на Славия по повод това, че Съюзът може да реши проблемите на червените.


След провелата се среща запалянковците на червените говориха пред медиите. „Ние не сме оторизирани от нито една организация, а сме представители на тези неорганизирани стотици хиляди, а може би и над 1 млн. фенове. Сведоха ни решението на правната комисия, което е, че на този етап ФК ЦСКА не може да замести ПФК ЦСКА АД. Също така ни бе обяснено, че БФС няма да изхвърли клуба от В група, защото ЦСКА е изряден и няма проблем с участието“, обясниха феновете.


„Беше ни обяснено, че ако се вземе някакъв вариант за сливане от следващото първенство, няма да бъдем възпрепятствани. Говорим хипотетично. До 31 март трябва да излезе синдик. Клубът трябва да е излязъл от процедура по несъстоятелност, защото дори да спечели всичките си мачове, няма да получи професионален лиценз“, разкриха още червените представители.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей