02.11.2015 16:00

Марадона пристига за юбилея на Стоичков

Видян 1382 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Носителят на Златната топка Христо Стоичков подготвя уникално шоу по случай своя юбилей догодина. Феноменалното събитие е озаглавено 50 години номер 8 и ще се състои на 20 май 2016 г. Мястото, на което ще бъде изигран мачът е националният стадион Васил Левски.
Идеята и желанието на Камата е да сподели празника си както с всички почитатели на футбола у нас, така и с най-големите звезди в бранша, не само от близкото минало, но и от настоящето.  
Организаторите обещават, че шоуто ще събере на едно място всепризнати футболни легенди от световна величина, така че мачът да остане завинаги в историята.


 
Събитие от подобен мащаб се ще проведе за първи път в България. Един срещу друг на Националния стадион ще се изправят най-добрите родни и чуждестранни футболни играчи, които ще покажат класата и таланта, които са им донесли многобройни титли и отличия. Те ще бъдат разпределени в два звездни тима – в единия ще бъдат футболисти, предпочитащи да играят предимно с десен крак, а в другия - тези, чието тайно оръжие е левият крак.



Имената на гост-звездите, които ще участват в този невероятен спектакъл, все още се пазят в тайна. Топ новината за футболните фенове от всички поколения е, че първият участник в шоуто е легендарният Диего Армандо Марадона.
Гениалният номер 8 Христо Стоичков е най-успелият роден футболист. Носител е на най-престижните световни награди - Златната топка (1994 г.) и Златната обувка (двукратен носител на отличието – за сезон 1988/89 и през 1994-а на световното първенство САЩ-94 за голмайстор на мондиала), Купата на Европейските шампиони и Купата на носителите на национални купи.
Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 18,88 лв. до 88,88 лв.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец