19.10.2015 10:05

Сектор Г: Не можете да убиете хегемона на българския спорт

Видян 1546 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вчера феновете на ЦСКА проведоха поредното мероприятие в името на спасяването на червения клуб. На Армията дойдоха около 3500 човека, а сектор Г разпъна огромен транспарант, на който пишеше: ''Не може да убиете хегемона на българския спорт''. След демонстративна двустранната игра, която бе организирана на мястото на мача с Витоша Бистрица, заради отказа на тигрите да изиграят срещата от В група, запалянковците потеглиха към езерото Ариана, а впоследствие се отправиха и към парламента за плануван мирен протест. Шествието бе охранявано от доста полицаи и жандармерията, а Цариградско шосе по посока центъра бе затворено.


По-рано вчера премиерът Бойко Борисов заяви, че няма как да бъдат опростени дълговете на 31-кратните шампиони. „Преди седмица събрах фенове и ръководството на ЦСКА и им казах, че сме готови да им помогнем с каквото можем. Не мога да им платя данъците, не мога и да им ги простя. Ако имаше и мъничка вратичка в закона, щях да се възползвам и да им опростя данъците, но не може. Данъчните са до гроб. Какво да направя повече?“, заяви Борисов.


Междувременно БНТ излезе с информация, че Васил Божков е декларирал пред привържениците на ЦСКА намерението си да се завърне в отбора и да инвестира 30 милиона лева. В момента бизнесменът преговаря с фамилия Манджукови за техните клубни акции. Божков има регистрация на ново дружество, както и оздравителна програма за срок от пет години с обща инвестиция 30 милиона лева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни