08.10.2015 10:46

Левски предлага златен договор на Живко Миланов

Видян 1777 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Работата по зимната селекция в Левски вече тече с пълна сила. Първата задача пред клуба обаче е да направи всичко по силите си да задържи на "Герена" защитника Живко Миланов, който е един от най-добрите играчи на тима напоследък. Той се завърна в тима само преди няколко седмици, като още тогава се договори с шефовете, че през зимната пауза ще получи шанс да си уреди трансфер в Русия. Там Миланов е желан от три отбора, които през лятото не успяха да му намерят място заради запълнени квоти за чужденци, съобщава Sportal.bg.


На "Герена" се опитват да контрират офертите на руските тимове със златен договор за Живко, който се завърна и в националния отбор, именно след като отново стана левскар. От "синия" клуб разкриват, че са готови да счупят тавана на заплатите си с предложението към Миланов. И въпреки това, парите, които биха му дали в Русия ще са в пъти по-сериозни. Защитникът е обяснил на шефовете, че иска да остане в Левски, но пък и парите не са без значение за него. Той е обещал да обмисли сериозно предложението, което сами отправили.


Както е известно, Миланов вдигна сериозно нивото на отбраната на Левски след връщането ни на "Герена". Силната игра на Живко даде възможност на Роман Прохазка за бъде изтеглен в по-предни позиции, където е доста по-полезен и се чувства доста по-комфортно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв