Свързани новини

02.09.2015 11:22

Гришо играе тази вечер с Кукушкин

Видян 1192 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров ще изиграе тази вечер двубоя си от втория кръг на US Open. Българският тенисист ще се изправи срещу представителя на Казахстан Михаил Кукушкин, който заема 56-ото място в световната ранглиста.


Двубоят между 24-годишния Димитров и 27-годишния Кукушкин е трети на корт №17 и вероятно ще започне около 22.00-22.30 часа българско време, съобщава Дневник.


Преди това на корта, който има телевизионно покритие, трябва да се изиграят две срещи. Давид Ферер и Филип Крайнович стартират в 18.00 часа, а след това е мачът между полякините Агниешка Радванска и Магда Линет.


Димитров и Кукушкин ще се срещнат за трети път. До момента двамата са разменили по една победа. Българинът спечели с 6:2, 6:2 в първия кръг на турнира от сериите "Мастърс" в Маями през 2012 г., а по-късно същата година състезаващият се за Казахстан руснак победи с 6:4, 7:5 в квалификациите на мастърса в Монте Карло.


Днес на корта ще излязат още лидерът в световната ранглиста Новак Джокович срещу австриеца Андреас Хайдер-Маурер, двукратният победител в Ню Йорк Рафаел Надал срещу аржентинеца Диего Шварцман, както и миналогодишният шампион Марин Чилич срещу Евгени Донской от Русия. Именно хърватинът е потенциален съперник на Димитров в третия кръг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,