30.06.2015 16:30

ЦСКА официално представи новия треньор за В група Христо Янев

Видян 496 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Христо Янев беше представен като новия треньор на ЦСКА на вчерашната пресконференция на клуба. 36-годишният специалист показа и своя екип, с който ще води червените във В група. „Знам отговорността да си треньор на ЦСКА, искам да благодаря на г-н Ганчев и г-н Инджов, че ми гласуват това доверие да поема клуба на тази възраст. Познавате много добре екипа ми - Ивайло Петров, Душко Томаш и Владо Манчев“, сподели 36-годишният наставник.

Бивишят играч на френския Гренобъл обяви, че ще разчита на български играчи в третия ешелон: „До този момент съм разговарял само с български футболисти, искаме да съберем такива, които имат голямо бъдеще, както и такива, които са с опит“, допълни Янев.

На брифинга говори и новият директор в ЦСКА Пламен Марков. „Даваме си сметката, че започваме много назад, но се надявам с всички хора, които ще работим, да дадем максимума и да направим добър отбор, който с резултатите и играта си да удовлетворява всички харесващи ЦСКА“, сподели бившият национален селекционер.


През акъла ни не минава мисълта, че можем да не влезем в професионалния футбол. Това е най-важното за първия отбор и влизането в професионалния футбол още догодина е задължително. Ако не влезем, това ще е абсолютният край на ЦСКА“, завърши Марков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион