20.05.2015 16:41

Европейски отбори напират за асове на Лудогорец

Видян 417 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският шампион по футбол Лудогорец изигра поредния си силен сезон, който бе обуславян с четвърта поредна титла и участие в груповата фаза на Шампионската лига. Това не остана незабелязано от европейските отбори и с наближаването на летния трансферен прозорец все по-усилено се говори за продажба на някои от играчите на разградчани.


Вратарят на орлите и футболист №1 на България за 2014 г. Владо Стоянов е пред трансфер във Фиорентина, информира Спорт Медиасет. Треньорското ръководство на виолетовите търси спешно качествен вратар, тъй като сегашният титуляр Нето напуска след сезона. Обсъждат се и други имена, но Стоянов е №1 в списъка за селекция на този пост.


Друг отбор от италианската Сериа А – Рома – пък е влязъл в контакт с лудогорци за услугите на десния бразилски бранител Жуниор Кайсара, потвърди личният агент на кариоката - Жоаким Рибейро. 


Няколко тима от Румъния пък се борят за подписа на нападателя Юнес Хамза, като най-настоятелни за него са Стяуа Букурещ.

 

Халфът Даниел Абало също призна, че няма да остане в Лудогорец през следващия сезон. Той ще напусне отбора като свободен агент, обяви самият испанец в Туитър. Най-вероятно той ще подсили Реал Бетис, който от новия сезон ще играе в Примера дивисион.

 

Вчера бе и разтрогнат договора на словенския нападател Роман Безяк, който ще играе в хърватския Риека. С изтичащи контракти са още Фабио Ешпиньо и Александър Барт. Очаква се Барт да преподпише, но бъдещето на Ешпиньо е неясно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни

Отдайте се на неща, които ви доставят удоволствие

Днес е ден, в който не бива да забравяте да се обадите