Свързани новини

24.03.2015 12:13

Засега Галин Иванов пое ЦСКА

Видян 1172 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА, съобщи БЛИЦ. Още в понеделник късно вечерта е имал разговор с ръководството на ЦСКА, за да поеме нещата в свои ръце. Вариантите от тук нататък са два - ако нещата с лиценза ударят на камък и положението се влоши, Галин Иванов ще остане да води ЦСКА за постоянно, като ще бъде намерен наставник с про лиценз, който да изпълнява длъжността само привидно. Ако обаче с финансовия одит всичко е наред и Инджов поеме управлението, респективно - ЦСКА получи лиценз, ще бъде търсен опитен треньор, а Галин Иванов ще остане като помощник.


„Назначаваме Галин Иванов заедно с Владо Манчев. Знаете Галин от осем години е треньор в ДЮШ и е близо отбора. Неговият набор '98 е най-силният в школата. Само след една година на тези футболисти им предстои да подписват професионални договори. Нормално и резонно е Галин Иванов да води отбора. Ще има треньор, който да е лицензоносител. Нека видим как ще тръгне. Надявам се отборът да се развие в положителна насока. Постоянно виждам как работи Галин Иванов. Имам преки впечатления от неговата работа. Мисля, че това ще го предаде и на първия отбор. Наистина липсва опит, но както липсва опит, така има и голям ентусиазъм в него", каза изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров.


Галин Иванов е бивш футболист на ЦСКА, а от 2007 година работи в школата на клуба. До момента той бе начело на родените през 1998 година. Малко след 10:00 часа той поведе футболистите за тренировка на Панчарево.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей