26.02.2015 10:30

Хвалят Бербатов след победата на Монако срещу Арсенал с 1:3

Видян 1370 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Димитър Бербатов беше много радостен след сензационната победа на неговия Монако над Арсенал в първи осминафинал от Шампионската лига. "Монегаските" се наложиха над тима на Арсен Венгер с 3:1 като гост, а българинът отбеляза един от головете.


"Никой не очакваше подобен резултат. Ние обаче винаги сме вярвали в себе си. Резултатът е наистина чудесен, но не можем да кажем, че вече сме се класирали за четвъртфиналите, защото Арсенал си остава изключително опасен съперник", сподели Бербо минути след последния съдийски сигнал.


"Съмнявам се да е имало подценяване от страна на Арсенал. Ако е било така - това е лошо за тях. Ние сме силен отбор и може би повече искахме победата. Освен това, успяхме да реализираме положенията, които създадохме. Борихме се по целия терен и нито за миг не се отказахме. Имаме предимство преди реванша и ще излезем с увереност в силите си, но знаем, че още нищо не е решено", добави Бербатов, цитиран от "Спортал".


"Димитър Бербатов – трима защитници на Арсенал се опитаха да му попречат да стреля, но той нямаше намерение да пропуска. Все така фин във всичко, което прави“, написа "Дейли Мейл".


Българинът получи третата най-висока оценка в Монако от изданието. Играта на Димитър за 75 минути заслужи 8-ца по десетобалната система, като по-високи оценки имат само Жоао Моутиньо (9), Жофри Кондогбия (8,5) и Уолъс (8,5).



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате