19.02.2015 14:31

Батков: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Видян 1319 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на "Левски" Тодор Батков се изказа гневно по адрес на разпределението на парите от телевизионни права. Адвокатът обяви, че „Левски” и ЦСКА няма да отстъпят в искането си средствата да бъдат разпредели по гледаемост. Той дори отсече, че ако и от ЦСКА са съгласни, двата клуба са готови да бойкотират първенството.


"Трябва да се промени в системата на разпределение на парите от телевизионни права. Трябва да се отчита обективно гледаемост. Но с реална пийпълметрия. Нека не бъркаме мачовете от „А” група с тези от Шампионската лига. Преди, когато мачовете се излъчваха по друга телевизия, разликите в гледаемостта бяха потресаващи в полза на „Левски” и ЦСКА. Давам контрапункт – Испания. Най-гледаните получават най-много. Това са Реал и Барселона", посочи Батков.


"Няма да отстъпим, но не искам да правим точно сега скандал. Ако колегите от ЦСКА са съгласни, ще бойкотираме. БФС може да ни отнеме лиценза. Нека да отнемат нашия и на ЦСКА. Тогава да видим какво ще стане. Трябва да се преместят административната сграда в североизточна България", заяви собственикът на "сините", като по този начин отговори на Кирил Домусчиев, който заяви, че Лудогорец е най-гледан в „А” група.



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион