Свързани новини

17.12.2014 17:01

Батков: Лицензът за Европа е под въпрос

Видян 1307 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на Левски Тодор Батков призна след провелото се вчера Общо събрание на клуба, че лицензът на сините за Европа е под въпрос. "Очевидно е, че ще трябва да плащаме неустойки на част от освободените футболисти. Макар и трудно трябва да решаваме въпроса с лиценза. Не мога да си представя Левски да не играе в Европа", заяви Батков.


На Общото събрание на сините, адвокатът обяви още, че е готов да се раздели с акции, и да ги даде на феновете, ако те подпишат договор, в който обещават да дават пари на клуба.


"Взе се решение, Управителният съвет да бъде от 7 души. Първоначално те ще бъдат четирима, а после ще набъбне до седем, като ще бъдат намерени хора с качества. По мое предложение председател на УС ще бъде Иво Тонев. Имам неговото съгласие. Константин Баждеков остава единствен изпълнителен директор, ще има и хора, от Националния клуб на привържениците и тръст Синя България".


Левски ще оперира с бюджет от 8 млн. лева през следващата финансова година.


"Финансовото ни състояние е затруднено, но аз съм умерен оптимист. Няма да харчем пари за недоказани чужденци, които после да се чудим как да махнем".


Междувременно стана ясно, че Димитър Димитров няма да води Левски, след днешната среща на треньора с Тодор Батков и Георги Иванов. След като ръководните фактори запознали спеца с реалното състояние на клуба, той се е отказал да се ангажира.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни