Свързани новини

27.11.2014 16:12

Лудогорец запази минимални шансове за европейска пролет след 2:2 с Ливърпул

Видян 1847 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионът на България Лудогорец изигра поредния си вълнуващ мач в груповата фаза на Шампионската лига, този път като домакин на Ливърпул. Разградчани направиха зрелищно 2:2 с мърсисайдци. Още в третата минута Дани Абало взриви 42 000-ите фенове на Васил Левски с гол във вратата на Симон Миньоле. До края на полувремето английският гранд обърна резултата в своя полза след попадения на Рики Ламбърт (8`) и Джордан Хендерсън (37`). В самия край на срещата, защитникът Георги Терзиев изравни след заучено положение от корнер. Въпреки вълнуващия двубой, българите се сбогуваха с мечтата си да продължат напред в най-комерсиалния клубен турнир.


Лудогорец обаче все още има шансове за третото място в групата, което ще му гарантира участие във втория по сила турнир Лига Европа напролет. В момента българите са на 4-ото място с 4 точки, колкото има и Ливърпул, но зелените са с по-лоша голова разлика и показатели спрямо англичаните. Вариантите за класиране напред са два. Първият е ако Лудогорец победи Реал Мадрид на Сантяго Бернабеу, със сигурност ще завърши на трето място, независимо от крайния изход на двубоя Ливърпул – Базел. Вторият вариант е Лудогорец да спечели точка срещу Реал в Мадрид и Базел да победи Ливърпул на Анфийлд.


Загуба на Лудогорец в Испания ще го прости с мечтите му за европейско участие и през пролетта. За зелените предстои истински подвиг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци