Свързани новини

24.11.2014 14:51

Роден суперталант тръгна по стъпките на Гарет Бейл

Видян 1245 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Агентите на суперзвездата на Реал Мадрид Гарет Бейл вече представляват най-големия талант в родната А група Божидар Краев, информира Спортал. 17-годишният талант на Левски официално парафира договор със Stellar Football Ltd - най-голямата компания за спортен мениджмънт във Великобритания. Така тийнейджърът стана първият българин, който има договор с една от най-големите агенции в света на футбола. Юношеският национал израсна чувствително през последната година и вече е част от първия тим на сините, които има 8 изиграни срещи и 3 попадения за този сезон. Шест от двубоите са в А група, като последният е от неделя с Ботев (Плд).  Другите 2 срещи са за Купата на България, където в дебюта си срещу Спартак (Варна) в морската столица Краев записа хеттрик при разгрома със 7:1.


Младокът е сериозно следен от различни чуждестранни клубове, като родните грандове Лудогорец и ЦСКА също правиха опит да го привлекат през лятото. Водещите мениджъри пък се надпреварваха да му предлагат договор, за да имат възможността да го представляват последните месеци. Краев е на Георги Аспарухов от вече две години.


Познатият на сините фенове Джон Ингълс е агентът на младока. Шотландецът, играл в края на миналия век с Левски и спечелил дубъл през сезон 1999/2000 г., е част от Stellar Football. Записалият 40 мача и три гола за столичани бивш защитник сподели пред Спортал: ”България винаги е имала много талантливи млади играчи, които не са получавали достатъчно игрово време. Ние намерихме Божидар, а той е много вълнуващ млад футболист и се надяваме да надградим върху това”.


Изключително техничният играч е родом от Враца и е син на местната футболна легенда Бойко Краев. Неговите качества впечатлиха Христо Стоичков още през 2008 г., когато Божидар спечели селекцията за млади таланти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата