Свързани новини

11.11.2014 16:31

Батков: Левски приключва годината на печалба

Видян 1406 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че до края на годината клубът не само няма да има дългове, но нещо повече - сините ще излязат на печалба. Той стори това на пресконференция по повод влизането на феновете в управлението на тима.


„Какво предстои да се случи в следващите 40-45 дни? Клубът като финансов резултат генерира много голяма загуба - от порядъка на 35-36 млн. лева. Сега увеличаваме капитала с апорт на дружеството с акумулираните от 2006 г. За 2014 г. загубата ще бъде сведена до 7 млн. лева. Към края на 2014 г. Левски ще стопи цялата загуба и ще приключим годината на печалба. Това ще стане и благодарение на  участието ни в ШЛ през 2007 г., когато не се раздадоха дивиденти. Общият размер на вземанията, които предстоят да бъдат апортирани са 29 966 000 лева. Това са реални пари, които са изразходвани в Левски. Така Левски ще бъде на плюс или поне на 0“, каза Тодор Батков. 19` пръв писа за 30-те млн. преди 2 седмици.


Адвокатът призна, че досега е финансирал клуба с негови пари от чуждестранни фирми. „Парите са идвали от Кипър, Австрия и ако трябва да сме точни - от Кабо Верде“, конкретизира Батков, който продължи: „Левски не може повече да зависи от мен. Виждате в какво време живеем. Мога да дам Левски без пари, но е важно кой ще го вземе. Може да звучи парадно, но дали има сърце и душа. Закривал съм бизнеси, за да има за Левски“, завърши Батков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на