Свързани новини

06.11.2014 10:15

Роналдо взе Златната обувка

Видян 1846 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо получи "Златната обувка" за най-добър голмайстор в Европа и поиска нов договор с клуба след изтичането на настоящия му ангажимент след почти четири години.


Нападателят е свързван със завръщане в "Манчестър юнайтед", откъдето премина на "Сантяго Бернабеу" за рекордните през 2009 г. 80 млн. паунда.


В сряда Роналдо получи "Златната обувка" за отбелязаните от него 31 гола в Ла Лига през сезон 2013/14. "Надявам се да довърша контракта си с "Реал" на 33 години и след това ще видим дали клубът ще иска да остана. Все още се чувствам млад и имам дълъг път до оттеглянето", каза португалецът.


Футболистът, който е номиниран за "Златната топка", вече реализира 22 попадения за белите във всички турнири през този сезон. Досега той има общо 194 шампионатни гола в 174 мача за "Реал", както и 55 попадения в 55 срещи в Шампионската лига.


Пред сайта на клуба нападателят обясни, че с президента Флорентино Перес ще водят преговори за подновяването на договора му, който беше подписан през септември 2013 г.


"Много съм щастлив и се намирам в отлична форма. В лично и професионално отношение всичко върви отлично. Искам да печеля и да вдигна колкото се може повече трофеи с тима", обясни Роналдо.


Двукратният носител на "Златната топка" получи третата си "Златна обувка" и допълни, че иска да стане най-добрият футболист в историята.


"Да съм най-добрият в Португалия не е достатъчно за мен. Продължавам да работя, за да стана най-великият въобще. Нямам какво да доказвам на никого, единствено на себе си. Искам да продължа да работя по същия начин, защото става все по-трудно и по-трудно да подновявам постиженията си. Искам да бъда най-добрият в най-добрия клуб в света", завърши Роналдо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали