Свързани новини

29.10.2014 17:08

След като отстрани ЦСКА, Монтана взе и скалпа на Левски

Видян 1179 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За по-малко от месец футболният отбор на Монтана взе скалпа на двата най-известни български тима. Вчера лидерът в Б група победи заслужено с 2:0 Левски в първи осминафинал за Купата на България на стадион Огоста. В предния кръг от турнира пък момчетата на Ферарио Спасов елиминираха вечния съперник на сините - ЦСКА.


Катастрофата за Левски става още по-голяма, като се има предвид, че преди няколко дни отборът бе разбит с 0:3 от армейците в мач от А група. Фиаското за сините не свършва до тук. Пред тях стои реалната заплаха да бъдат наказани с домакинстване извън София, заради изцепките на публиката им по време на вечното дерби. Както е известно сини ултраси удариха със снежна топка по главата треньорът на противниковия лагер Стойчо Младенов.


От Герена предпочитат санкцията да бъде за мач при закрити врати на стадион Георги Аспарухов. Причината - опасност от нови инциденти, твърди Труд. Изпълнителният директор Константин Баждеков ще присъства на заседанието на Дисциплинарната комисия днес, което ще нищи безредиците. Шефът първо ще представи договора за ползване на националния стадион. Целта - да се види черно на бяло кой носи отговорност за организацията на мача, включително за почистването на терена и трибуните.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на