Свързани новини

27.10.2014 10:25

ЦСКА върви уверено към титлата, пореден разгром над Левски

Видян 1385 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В събота отборът на ЦСКА записа историческия си шести пореден успех над Левски във вечното дерби от 13-ия кръг на А група, с което направи поредна сигурна крачка към 32-а шампионска титла. Червените победиха сините с 3:0 след попадения на Тони Силва (23), Сержиу Буш (45) и Борис Галчев (85) и вече имат преднина от 11 точки срещу вековния си съперник.


Дербито за пореден път не мина без нерви и ексцесии. Още преди началото на мача полицията арестува 55 фенове, които носели забранени предмети - бомбички, факли, дървени точилки, ножове и дори меч и мачете.


Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов пък бе ударен от снежна топка в 7-ата минута на срещата. Наставникът се строполи на земята и последва меле между двата щаба. Екзекуторът получи медицинска помощ в тунела, след което се върна на мястото си. Младенов бе бесен от случилото се и дори призова Левски да бъде изхвърлен от А група: „Удариха ме в главата, паднах, загубих съзнание. Ако има топки, да изхвърлят Левски от групата“, коментира старши треньорът на армейците.


Мачът не свърши и без нахлуване на фенове на терена. Привържениците на Левски побесняха след третия гол на ЦСКА и част от тях слязоха на пистата. При възникналата ситуация пострадаха двама служители на полицията, които бяха откарани в болнично заведение за оказване на медицинска помощ.


Заради поредното невралгично издание на Вечното дерби, най-вероятно от следващия път мач №1 на България няма да бъде провеждан на Васил Левски, а всеки отбор ще домакинства на стадиона си, най-вероятно без гостуваща агитка.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв