Свързани новини

20.10.2014 15:41

Ансамбълът по художествена гимнастика е отбор на месеца

Видян 1466 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният ансамбъл по художествена гимнастика получи награда за отбор на месец септември, след като спечели световна титла в многобоя на шампионата в Измир. Гимнастичките са наградени с признанието за 10-и път от 2001-а година насам. Нина Ананиева пък бе обявена за треньор номер 1.


„Благодаря за поредното признание. Тази награда е абсолютно заслужена. Искам да благодаря и на момичетата, че в тази една година бяха мотивирани и напълно отдадени на тренировките. След световното първенство бяхме в почивка, сега предстои лагер на Белмекен, след което започваме работа с залата по новите композиции“, добави Ананиева.


Грациите ще заложат отново на музика на композитора Георги Андреев в едно от новите си съчетания за следващия сезон. От догодина композициите на ансамбъла ще бъдат с 5 ленти и с 2 обръча/3 чифта бухалки. „Имам някои идеи за новите съчетания и за музиката. Предстои ми среща с Георги Андреев. Със сигурност едното съчетание отново ще бъде на българска музика“, издава любопитни подробности Ананиева.


„Това ще бъде отборът за олимпиадата в Рио де Жанейро. Този състав е заедно от шест години, а на един тим му трябва време. Момичета са на по 20 години, само Михаела е на 23 години. Успяхме да бъдем различни през тази година и сега ще ни бъде по-трудно“, завърши треньорката на гимнастичките.


Гимнастичките ни получават наградата отбор на месеца за 10-и път от 2001-а година насам.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей