Свързани новини

29.09.2014 15:48

Волейболистките продължават напред на Мондиала

Видян 1314 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Волейболистките от националния отбор на България се класираха за втората фаза на световното първенство в Италия. Момичетата на селекционера Владимир Кузюткин завършиха на трето място в първият етап с 9 точки след 3 победи и 2 загуби и продължават напред в Мондиала. Там България заедно с олимпийския шампион Бразилия, Сърбия и Турция се сливат с първите 4 отбора от Група С - настоящия световен първенец Русия, САЩ, Холандия и Казахстан, в Група F като резултатите между тимовете до момента се зачитат.


Разпределителката на националния ни отбор Лора Китипова обеща, че тя и останалите момичета от тима ще се борят до кръв във втората фаза на Световното първенство: „Във втората фаза отиваме и във всеки мач ще се бием до кръв. Все пак да не забравяме, че ще играем срещу най-добрите в света“, коментира Лора пред БНР.


Резултатите до момента ни отреждат 6-о място в новият поток F. Мачовете от него стартират утре, когато лъвиците се изправят срещу световните №1 Русия. На 2 октомври им предстои мач срещу САЩ. Два дни по-късно на 4 октомври мерят сили с Казахстан, а на 5-и играят последния мач от потока срещу Холандия. Всички срещи са с начален час 21:00 българско време. След изиграването на двубоите от групата, трите отбора с най-много точки продължават в следващия финален етап от надпреварата. Другите трима финалисти ще се определят от поток със страните Китай, Италия, Доминиканска република, Япония, Белгия, Хърватия, Азербайджан и Германия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец