Свързани новини

23.09.2014 15:51

Пламен Константинов остава треньор на волейболистите до Рио 2016

Видян 1247 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на волейболната централа Данчо Лазаров, обяви в ексклузивно интервю за TV7, че Пламен Константинов ще остане начело на националния отбор до Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г. „Разговорът който водихме с него, още един път подчертавам, беше за бъдещето на националния отбор. Останах с впечатлението, че Пламен е готов и ще води отбора на европейското първенство и по-натам. А нашата позиция е да се доверяваме на български треньори. Имаме доказали се специалисти, които са показали резултати. На Пламен му предстои тепърва да постига резултати“, заяви Лазаров.


Босът коментира още, че федерацията няма да спира Константинов да води и клубен отбор. „Считам, че националният селекционер трябва да има възможност да работи и с клубни отбори. Това се практикува в много страни. Опитът ни с целогодишно ангажиране на Камило Плачи бе изключително неудачен“, смята Лазаров.


Самият Пламен Константинов коментира пред БНТ, че в отбора му има спортно-технически недостатъци, с които не е успял да се справи навреме: „Двата ключови момента в неубедителното представяне на България са изключването на Владо Николов в последния момент преди Мондиала, както и контузията на Виктор Йосифов в течение на турнира.“


От думите на селекционера стана ясно и че ще направи пореден опит да върне Матей Казийски в състава на трикольорите: „Матей трябва да играе е националния отбор. Нямаме такива изявени състезатели, а Матей е явление за световния волейбол. Отсъствието му е катастрофа!“, завърши Гибона.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион