Свързани новини

03.09.2014 17:01

Волейболистите изпуснаха Канада, но шансовете остават

Видян 1302 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният отбор по волейбол на България не успя да запише победа във втория си мач от Световната лига срещу състава на Канада. Срещата бе истинско зрелище и влезе в тайбрек, но в крайна сметка северноамериканците се оказаха по-настойчивия отбор и двубоят завърши с краен резултат 2:3 (25:17, 17:25, 25:20, 24:26, 8:15). Отборът на Пламен Константинов може да съжалява за загубата, тъй като на два пъти повеждаше в резултата, но добрата игра в защита на кленовите листа им донесе крайния успех.


Въпреки неуспеха волейболистите ни имат всички шансове да продължат напред във втория кръг от надпреварата. Те вече взеха победа над Мексико в първия двубой с 0:3, а следващият им съперник е отборът на Китай. Срещата се играе в петък и е с начален час 14:00 ч. Останалите отбори срещу, които трябва да премерят сили лъвовете от потока в група C са Египет (6-и септември) и Русия (7-ми септември).


В същото време стана ясно, че треньорът Пламен Константинов е заплашен от глоба, заради неявяването си на задължителната пресконференция след мача, което може да предизвика реакция от Международната федерация (ФИВБ). С бойкота си Гибона изрази своя протест срещу решението на местна телевизия да кодира срещите от мондиала и да иска допълнително пари. Ход, който предизвика шумни протести сред феновете в страната, където волейболът е изключително популярен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци

Определено интензивен ден

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените