Свързани новини

25.08.2014 15:30

Мечтата на Лудогорец в ръцете на испанец

Видян 965 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мечтата на Лудогорец да влезе в групите на Шампионската лига е поверена на испанският рефер Ундиано Майенко Именно той ще ръководи мачът реванш в плейофа между българският шампион и Стяуа Букурещ. Двубоят ще се проведе в сряда от 21:45 часа на националния стадион „Васил Левски”.


В първата среща Стяуа успя да открадне победата с гол в 87-ата минута на Алесандру Кипчиу. Стражът на „орлите” Владо Стоянов пък успя да отрази дузпа, но си играта си Лудогорец показаха, че в никакъв случай не са аутсайдери за влизането в  най- комерсиалния клубен турнир.


В сряда помощници на Майенко ще бъдат Роберто Диас Перес и Хуан Юсте, а четвърти съдия ще е Пау Девис. Испанската бригада допълват асистентите Хавиер Естрада и Карлос Гомес. Съдийският наблюдател е Сергей Зуев от Русия, а делегат на мача ще бъде германецът Бернд Барута.


Майенко е свирил една от най- наелектризиращите срещи в световния футбол – Ел „Класико”. Под негово ръководство двубоят между Барселона и Реал (Мадрид) завършиха при резултат 4:3 в полза на „каталунците”. Тогава особено голямо впечатление оставиха трите спорни дузпи, дадени от испанския арбитър. При второто положение дори се стигна до директен червен картон за Серхио Рамос.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни