Свързани новини

26.06.2014 15:16

Кличко отказа допинг тестове преди мача с Кобрата

Видян 1472 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев и Владимир Кличко за първи път се сблъскаха лице в лице на пресконференция в Хамбург преди мача им на 6 септември, съобщи Ройтерс. Както е известно, в зала О2 World Arena на 6 септември ще се състои дългоочакваният сблъсък между Кобрата и Кличко. Световният шампион отказа да се подложи на извънсъстезателен допинг тест преди мача с претендента Кубрат Пулев. "Ако не преминаваш същите тестове като мен, не си честен", каза 33-годишният българин. Както е известно, Пулев обяви, че преминава внезапни тестове поне по шест пъти на година и поиска същото от съперника си. От лагера на украинеца обаче отхвърлиха тази възможност. "Състезаваме се по правилата на Германската федерация на професионалните боксьори, според която допинг контрол се прави след мача. Тези тестове са достатъчно добри и надеждни", пък отвърна мениджърът на Кличко - Бернд Бьонте.


Кубрат Пулев обаче е категоричен, че това не поставя двамата боксьори при равни условия. Междувременно стана ясно, че билетите за боксовата среща са вече в продажба и са на цена между 57 и 692 евро., огромната част от тях са вече купени.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион