Свързани новини

04.06.2014 16:54

Бербо раздаде новите награди на фондацията си

Видян 1617 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За шеста поредна година фондация "Димитър Бербатов" отличи най-добрите от "Клуб 2013" на "Успелите деца на България" в три категории – спорт, изкуства и наука. От фондацията припомнят, че целта на годишните награди е да се отдаде дължимото на децата, спечелили със своя труд и талант отличия на различни конкурси през изминалата година, предава ай нюз.


"Гордея се с тези деца и се радвам, че тази година повече хора ще имат възможност да ги видят и също да се гордеят с тях", е казал Димитър Бербатов.


Почетните статуетки за лауреат в област "Изкуства" са били връчени на пианистите Тереза Тодорова от Русе за група I-IV клас, Николай Маринов от Пловдив за V-VIII клас и Велимир Кьосев от София за IX-XII клас, както и на балерината Филипа Фотева за българските училища в чужбина.


Наградите в област "Наука" са получили математикът Мартин Копчев от Габрово /I-IV клас/, Евгени Кайряков - математика и информатика, от Пловдив /V-VIII клас/ и математикът Нгуен Чи Зунг от София /IX-XII клас/.


Победителите в област "Спорт" в съответните възрасти са плувецът Дениел Нанков от Варна, тенисистът Адриан Андреев от София и Георгия Кадоглу - плуване от Варна. В категория "Благотворителна дейност" наградата е получил 12-годишният Давид Мавродиев от София за работата си в подкрепа на деца с аутизъм.


В развлекателната част на церемонията са се включили деца от "Клуб 2013 г." Вече седма година фондация "Димитър Бербатов" работи е подкрепа на младите таланти на България. Основната й мисия е да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец