Свързани новини

14.04.2014 15:19

Григор Димитров започва турнира в Монте Карло като №14 в Света

Видян 1295 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата ракета на България по тенис Григор Димитров записа ново рекордно класиране в световната ранглиста. Хасковлията се изкачи с една позиция нагоре и вече е 14-и в класацията на АТР с 2130 точки. Така той става все по-близо до влизане в топ 10, до където го делят само 450 т.


Пътят към най-добрите десет за Гришо започва още днес с участието му в турнира от сериите Мастърс в Монте Карло с награден фонд 3,4 млн. долара, където миналата година достигна до 1/4-финал и отпадна от 8-кратния шампион Рафаел Надал с 2:6, 6:2, 4:6. Българинът е поставен под номер 12 в схемата и ще излезе на корта утре в среща от първия кръг с испанеца Марсел Гранойерс.


В Княжеството, където България вече е на висок почит, откакто Димитър Бербатов стана водеща фигура в състава на Монако, феновете полудяха по Григор Димитров. Най-добрият български тенисист пусна в социалните мрежи своя снимка от тренировката си във фитнес-зала в Монте Карло. На нея хасковлията е направил шпагат между две лежанки и нагледно показва, че се намира в отлична физическа форма за турнира. Стречингът на Гришо веднага бе обявен за най-доброто селфи в този спорт от началото на годината. Нещо повече, заради позата си Григор бе сравнен с великия японски самурай и нинджа Хатори Ханзо от XVI век, известен с прякора Дявола.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

скорпион