Свързани новини

10.10.2013 14:20

Наско Сираков: Батков ме върна в Левски, за да ме омерзи

Видян 1924 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Институцията Левски бе срината и поругана от 7-8 човека с качулки, това не е моят отбор, категоричен бе Вълка.


Вече бившият спортен директор на Левски Наско Сираков заяви, че е бил върнат в Левски, за да бъде омерзен и дискредитиран.


В ефира на БНТ Сираков, който напусна след скандала със събличането на Ивайло Петев от феновете, нападна ръководството и собственика Тодор Батков. "Бях върнат в Левски, за да бъда дискредитиран и омерзен и за да ми затворят устата. Защото преди това бях най-големият критик", сподели той.
Сираков обвини Батков, че е изгонил бившия наставник Славиша Йоканович и в същото време се закани да разкаже всички интересни неща от последния си период на Герена в книга, която ще излезе до 2 месеца.


Според него феновете, разсъблекли Петев, са пратени от клуба и то срещу заплащане. "Институцията Левски бе срината и поругана от 7-8 човека с качулки, това не е моят отбор. Апостола ще се обърне в гроба! Над 100 знамена с кръстове и черепи са издигнати в сектор Б, автобуса на феновете е изрисуван отгоре до долу с един череп. Това ли е Левски?", запита Сираков.
Той разказа как липсата на пари в клуба е спънала селекцията. "Първо нямаше пари да вземем със свободен трансфер Любомир Гулдан, чиято заплата щеше да е по-малка от тази на Жоао Силва, но няма да говоря в цифри. Имахме нужда от централен защитник и десен бек, можехме да привлечем капитана на Полша, който щеше да взима с 15 хиляди евро повече на година от Дъстли Мюлдер, но в крайна сметка трябваше да му предложим 60 хиляди по-малко. Следващият бе Сейтаридис, капитан на Панатинайкос, но се получи идентична ситуация", заяви вече бившият спортен директор на сините.


Да, подадох оставка, но никой не ми се обади, да ме уведоми за срещата с феновете вчера. Говорих два пъти с Иво Тонев и той ми каза. Наско Сираков не е мишка, аз не се крия от никой, не ме е страх от никой. Лъва, мечката и тигъра са по-силни от вълка, но вълка не играе в цирка!", добави Сираков, който е известен и с прякора си Вълка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне