Свързани новини

07.10.2013 10:40

Премина първата отворена ММА тренировка

Видян 5028 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сред приятелска атмосфера и голям интерес премина първата отворена тренировка на част от ММА бойците, които ще участват в състезанието RPC на 19-ти октомври.


Домакин на тренировката, която започна от 19:00 в неделя, беше The Mall. Освен многото зрители, дошли да видят части от тренировките на бойците, сред присъстващите се открояваха доста други известни ММА състезатели и треньори, дошли да видят първото такова мероприятие правено у нас.


 


 


Първият боец, който излезе на татамито беше Павел Георгиев. Той е на 18 години. Състезава се в категория 77 кг. Започва да се занимава директно с ММА още на 14-годишна възраст при треньора си Емил Казаков от клуб Питбулс. От тогава насам активно участва в състезанията по аматьорски ММА, където записва 14 победи и показва изключително атрактивна и агресивна игра.


 


Интересно е да се отбележи, че на 15-годишна възраст той се пуска в дивизията за мъже в аматьорско ММА състезание, където побеждава всичките си опоненти и става първи. Това се повтаря и на следващата година, когато е на 16 години. Освен добра игра в стойка, Павел има и богат арсенал от техники при борба на земя. Той става първи при състезанията по граплинг на ADCC, когато е бил на 16 години и отново се пуска при мъжете и побеждава 4-мата си опонента с ключове. На 19-ти октомври Павел ще се бие срещу състезателят от клуб Real Pain, Велко Гюров, който също е добре познат с агресивния си стил на игра в стойка. Изключително напрегната среща, в която ще се види много добра игра в стойка и е възможно да приключи с нокаут.


Неговият съотборник Владислав Кънчев, който е на 22 г., не е оставил много спомени в предишните си противници, тъй като побеждава голяма част от тях с нокаути и то в първите минути на срещите. Владислав има 14 победи на аматьорски ММА и 2 в професионалния ММА. Започва да тренира борба като малък под ръководството на баща си, а след това и бокс. Към ММА се насочва през 2011-та, като се включва в отбора на Емил Казаков и Кирил Алексиев.


 


 


Владислав ще се състезава на 19-ти октомври срещу бразилецът Диего Боргес, който е черен колан по жиу-житцу. Срещата е много интересна, тъй като Влади е известен с тежките си удари в стойка, а бразилецът вероятно ще търси повече събаряния и ключове на земя.


Малко след като направиха обща открита тренировка с бой със сянка, бой с лапи, техники на земя и условен спаринг, бойците се оттеглиха и дойде време за игра с по-смелите зрители дошли в The Mall. Седмина смелчага излязоха на татамито, за да проверят издръжливостта на коремните си мускули. Те трябваше да издържат максимално дълго в позиция планк. Оказа се обаче, че всички те бяха доста добре физически подготвени и надпреварата излъчи само победители.


 


 


След тях на татамито излезе и Никола Дипчиков, който е на 29 години, родом от Севлиево и се състезава в категория 93 килограма. Той е един от най-обещаващите ММА състезатели на България. Започва да тренира бойни изкуства още от 10-годишен. Става многократен шампион по джудо и самбо. От 2009-та се насочва към професионалния ММА, където записва 7 победи и 4 загуби. Той се подготвя в ММА клуб Friends в зала Lonsdale. Опонентът на Никола на 19-ти октомври ще бъде румънския състезател по ММА и бразилско жиу-житцу Николо Бонати. И двамата бойци са много обиграни както в стойка, така и на земя. Срещата ще е много оспорвана.


 


Следващата отворена тренировка ще бъде на 12-ти октомври (събота) от 19:00 на 2-рия етаж на The Mall. Този път, поради големия интерес, ще има повече игри с присъстващите, както и повече награди.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог