Свързани новини

09.09.2013 11:29

Босът на ЦСКА се заема със селекцията

Видян 1381 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на надзорния съвет на ЦСКА Лорънс Дейвис продължава с търсенето на нови попълнения на червените, въпреки че наскоро от клуба обявиха край на селекцията.


Английският бизнесмен призна, че пристига в България на 19 септември. "Ще остана в София 4-5 дни. Организирал съм срещи с хора от ръководството на ЦСКА. Надявам се да успея да посетя мача с Литекс (бел. ред. двубоят е на 23 септември)“, обясни търговецът на пури и недвижими имоти.


Дейвис уточни, че не е изключено да кацне в столицата с нови футболисти. "Все още търсим състезатели. Със сигурност трябва да подсилим защитата. Освен това държим да привлечем и нападател. Трябва да сме подготвени, ако някой от титулярите се контузи", обясни Дейвис.


В същото време наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов си писа много добър за условията, при които клубът работи. "Няма да отговарям на нападките на Аспарух Никодимов-Паро, Георги Димитров-Джеки и останалите. Знам какво целят те", каза още треньорът на армейците. Футболистите дадоха всичко от себе си и виждате, че вече има силен колектив. Въпреки че привлякохме 17 нови състезатели, момчетата се разбират, коментира още Екзекуторът на Ливърпул.


Наред с проблемите и рокадите в клуба, на 9-и септември ЦСКА ще празнува 65 години от спечелването на първата шампионска титла. От доставчика на спортна екипировка на отбора, пускат в продажба лимитирана серия от 65 броя юбилейни фланелки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец