Свързани новини

27.08.2013 14:15

Кличко отлага мача с Кубрат

Видян 1428 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Владимир Кличко отново се разтрепери пред мисълта за сблъсък с Кубрат Пулев, предаде Дартснюз. Според украинските медии щабът на световния шампион ще се опита максимално да забави евентуалния мач срещу Кобрата. В момента 37-годишната звезда мисли единствено за предстоящия сблъсък с Александър Поветкин, в който залага и четирите си пояса, подчертават от изданията.


 При евентуален успех над руснака Владимир щял да почива поне няколко месеца, преди да предприеме нова защита. Сега изглежда по-реално първо да се състои мач между Кличко и Дейвид Хей за титлата на Световната боксова асоциация. В момента британецът е номер 1 в класацията на WBA и му предстои мач, който би трябвало да го превърне в официален претендент за световната титла.


Хей ще се бие със сънародника си Тайсън Фюри на 28 септември в Манчестър. Бившият световен шампион е абсолютен фаворит срещу съперника. Фюри трябваше да срещне Пулев, но отказа мача с мотива, че българинът не бил достатъчно известен. Самият Хей е убеден, че както Владимир, така и брат му Виталий ще искат да се бият с него, защото евентуалният мач ще донесе сериозни приходи, предаде "24 часа".


“И двамата знаят, че хората ще платят повече, за да ме видят мен срещу тях на ринга. А, повярвайте ми, това е от голямо значение за тях”, заяви Хей пред “Дейли стар”. Той излезе срещу Владимир преди две години и загуби по точки. Нещо, което по всяка вероятност ще се случи и при нова среща, а това едва ли е без значение за украинеца.


От агенцията на Пулев “Зауерланд” заявиха, че ще направят всичко възможно претендентският мач на българина да не бъде отлаган. Главният мениджър на Кобрата Хаген Дьоринг ще настоява срещата да се състои най-късно през март.


“Винаги съм казвал, че е въпрос на време да стигна до мач с Кличко. Очаквам срещата да е през март или април догодина, а преди това ще изиграя един междинен двубой”, разкри Пулев. Интерконтиненталният шампион призна, че се е изкушавал да нокаутира Тони Томпсън, но разумът е надделял и предпочел да не рискува.


“Гледам ранглистата и не мога да повярвам. Първи Владимир Кличко, втори - брат му, и аз - трети. Стигнах дотук с много работа, късмет и с Божията помощ. Искам и световната титла, трябва да я донеса в България”, отсече Пулев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец