Свързани новини

05.07.2013 14:02

ЦСКА може да е зле, ама и за Левски няма надежда

Видян 2200 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ЦСКА е голяма ДУПКА! Но това не помага на така наречения „вечен враг” Левски. Сините, за разлика от червените, нямат и оправдание за размазващата си невнятност, коментират в един глас феновете и спортните анализатори.


Мощни финансови инжекции, цяла група за подкрепа от върховете на държавата, подмяна на щаба с кадемлията на Герена Наско Сираков, който в „наш’то недавно” успя да пробие с отбора до четвъртфиналите на Лига Европа и до групите на Шампионската лига. Всичко това се оказа крайно недостатъчно за Левски, за да може да вкара един само гол на световнонеизвестния казахстански тим Иртиш.


Дори най-лекият жребий ни идва тежък


Докато левскарите се духа и си вярваха, че безпроблемно ще стигнат поне до голямата игра в Лига Европа тази година, доста по-скромният Ботев – Пловдив на Мъри Стоилов си свърши работата и победи, макар и минимално, но затова пък на чужд терен своя отново казахстански съперник Астана. А канарчетата изненадващо едва преди дни разбраха, че ще се състезават в този турнир на мястото на ЦСКА.


Двама се карат третият печели


Още се помни как Тодор Батков се обяви за шампион кръг преди финала на първенството и седмица по-късно не смееше да се покаже, понеже стана за смях и скромният Лудогорец отново попари сините надежди.


Неприкритото злорадство и ехидните коментари по отношение на ставащото в ЦСКА, някои престорено съчувствени, отново изиграха лоша шега на ръководството на сините с неговите много лица. Оказа се, че гърчовете на „вечния враг” не вкарват чест, слава и победи в кошарата на Герена. За пореден път вярната народна мъдрост, че когато двама се карат, печели третия, донесе бонуси на Ботев – Пловдив. Който, апропо, е управляван от левскари. Добро впечатление прави дори декларираният „умерен оптимизъм” за мача – реванш, който обрисува Мъри Стоилов. Ако на мястото на наставника на жълто-черните беше Батков или така нареченият треньор на неговия отбор, леле какви шеги и закачки щяхме да чуваме, каква световна тема щеше да стане тоталната доминация. Ала не би.


На всичкото отгоре вторите мачове отварят още вратата на пловдивчаните за пробив, защото дори и символични, те се водят домакини на мача в Бургас срещу Астана. А момчетата на Батков ще пътуват до другия край на света, където едва ли ще имат време за бърза аклиматизация към полупустинния климат.


Наглостта да поиска държавата да го вози в Авиоотряд 28


сякаш няма откъде да се наеме чартър или пък липсват редовни полети на Аерофлот от София до Казахстан допълнително отврати дори искрените фенове на Левски от президента на клуба и от глезльовците, които кой знае защо наричаме футболисти. Тези другари трябва веднъж завинаги да разберат, че никой с нищо не им е длъжен – нито държавата, нито Газпром, който при тоталния им провал естествено силно се замисля дали си струва да инвестира в претенциозния, но слаб отбор, нито публиката. За всичко са виновни собствените им празни глави и леви крака.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.