Свързани новини

04.07.2013 16:53

Премиерът ще помага на ЦСКА

Видян 1580 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Пламен Орешарски се е заел със задачата да помогне на армейците в мисията за тяхното оцеляване.


Той иска да събере на среща президента на БФС Борислав Михайлов, почетния президент на ЦСКА Димитър Пенев и Христо Стоичков.


На нея ще бъдат предложени и обсъдени варианти за стабилизирането на червения клуб.


Както е известно, Орешарски е отличен икономист и може да даде своите съвети на армейците, чиито проблеми са именно от финансово естество.


От пресслужбата на Министерския съвет все още не са потвърдили да има планирана среща на премиера за случая с ЦСКА, но се очаква такава да се състои.


След като пропадна планираното изкупуване на акциите на Нефтохимик, пред ЦСКА стоят три варианта. Тимът може да продължи участието си в А група само ако намери солиден финансов гръб, който да помогне с изчистването на задълженията на клуба.


В противен случай ще се търси разрешение от БФС да бъде взет лицензът на Чавдар (Етрополе) и ЦСКА да започне от Б група. Най-крайният и неприятен вариант е тимът да отиде в А окръжна група.


В същото време случващото се в ЦСКА сериозно притесни Комисията по въпросите на младежта, децата и спорта към Народното събрание. От парламента излязоха с отворено писмо, в което призоваха ръководството на БФС да направи всичко възможно за успокояване на обстановката и да бъдат потърсени подходящи мерки, чрез които футболен клуб ЦСКА да запази своето подобаващо място във футболния елит на България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец