Свързани новини

25.06.2013 10:33

Нова, но много по-трудна победа за България

Видян 1083 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България победи за втори път Аржентина в Световната волейболна лига. България постигна втора победа у дома над Аржентина и се изравни на върха в групата си за Световната лига заедно с лидера Бразилия.


Победа дойде много по-трудно от предишната бърза 3-0 среща срещу домакина на финалите на турнира през този сезон. Българите надиграха противника си с 3-1. Особено критичен бе последният гейм, в който спасихме геймболове на противника, имахме късмет и в крайна сметка взехме важни 3 точки. Така общият ни актив стана 11, колкото имат бразилците, с което запазваме шансове за финала. Тошко Алексиев впечатли за България, докато Цецо Соколов не бе на обичайното си ниво. Това е четвърта победа в четири мача за волейболистите ни досега в лигата.


"Незабравимо, благодаря, България", възкликна на български селекционерът на българския национален отбор по волейбол Камило Плачи след успеха над Аржентина с 3:1 в зала "Арена Армеец".


Среща бе много по-трудна от първия мач, като двубоят щеше да влезе в тайбрек, ако не бе сериозната съдийска помощ в наша полза в решаваща точка в края на четвъртия гейм. Мачът беше много равностоен и резултатът можеше да бъде и за Аржентина. Можем да кажем, че от двата мача, които изиграхме, този бе на много по-високо ниво, защото нивото на аржентинската игра се повиши много, коментира Плачи.


Единственото нещо, което е сигурно, е, че Аржентина ще играе на финалите (б.р. Аржентина е домакин на финалите). Според мен квалификациите за финалите ще се играят до последния мач. Аз не забравям, че ние тръгнахме участието си в турнира здраво стъпили на земята, с много от важните ни играчи контузени, с много нови в отбора. Необходимо е време, за да се събере един силен отбор. Утре ще определя групата за мачовете със САЩ, защото сега ще имам среща с медицинския щаб, за да преценим състоянието на играчите, допълни италианският специалист.


Следващите ни срещи са като гост на САЩ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и