Свързани новини

26.05.2013 16:01

Националите подкрепиха Стилиян Петров

Видян 1522 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна




Всички футболисти от националния отбор на България, които се явиха на днешния лагер-сбор, са на Националния стадион „Васил Левски“, за да уважат двубоя в чест на Стилиян Петров, според агенция Фокус. "Всеки път, когато обличах фланелката на България е било чест и съм наистина горд, че съм носил радост на феновете", каза Стилиян Петров във видеоизявление от Англия по повод благотворителния мач в своя чест на Националния стадион "Васил Левски".

Петров няма право да лети все още, и нямаше как да стане част от шоуто с благотворителна цел в София, приходите, от които ще отидат за лечение на деца, болни от левкемия. На трибуните на националния стадион вече има поне 10 000 зрители.

 

"Още когато мечтаех да играя футбол, винаги мечтаех да играя за националния отбор. Всеки път с фланелката е било чест и съм наистина горд, че малко или много съм носил радост на феновете", каза Стилиян Петров пред БНТ.

Той се обърна и към националния селекционер Любослав Пенев, който също участва в благотворителната изява.

 

"Искам да поздравя Любо за работата, която върши. Показа, че не става само с хленчене, той започна да работи. Той изгради силен, боеспособен отбор да защитава цветовете на България. Пожелавам им успех. Все пак половината ми живот е минал в една незабравима приказка и кариера", продължи новият треньор в школата на Астън Вила.

 

"Отварям една нова страница в моя живот. Тече организацията около фондацията ни, да направим нещата в България още по-добри. Призовавам всички фенове да напълнят стадиона и да покажат колко сме единни всички българи. Все още не ми позволяват да летя. За мен щеше да е наистина прекрасно да съм част от този ден. Надявам се, като пусна телевизора, очите ми да се напълнят със сълзи от това, което ще видя", каза още бившият капитан на България и бирмингамци.

 

Отборите на българските легенди и ветераните на Астън Вила завършиха при резултат 1:1 първото полувреме на благотворителния мач в подкрепа на Стилиян Петров. Българите поведоха с 1:0 с гол на Мартин Петров в 21-ата минута. Той влезе като резерва на мястото на Христо Стоичков в 10-ата минута. Преди това в 16-ата минута Наско Сираков уцели гредата. В 32-ата минута Лий Хедри изравни. Мачът се играе пред 10 000 зрители на Националния стадион "Васил Левски". 



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Голямата ангажираност няма да ви пречи да си вършите перфектно професионалните задължения

Голямата ангажираност няма да ви пречи да си вършите