Свързани новини

21.02.2013 12:52

Локо Пловдив в криза

Видян 1484 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Собственикът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки отново е загърбил клуба, оплакаха се хора от отбора. Бизнесменът не иска и да чуе за привличането на нови футболисти, въпреки че треньорът Стефан Генов е заявил, че му трябва поне още един нападател. Генов дори е водил преговори с разтрогналия с Литекс Герасим Заков, а финализирането на разговорите с нападателя трябваше да стане в кабинета на собственика. Марешки обаче няма никакво желание да се среща нито със Заков, нито с когото и да било друг играч, тъй като не му се дават допълнително пари. „Истината е, че Генов наистина иска Заков. Познава добре качествата му, публиката го харесва, а и е свободен агент и няма да се плаща трансферна сума. Единствено трябва да се разберат за заплатата, но Генов няма право да обещава пари. Тези въпроси се решават от Марешки, които обаче не дава индикации, че е готов да привлече нов футболист”, коментираха пред БЛИЦ от Локомотив. Освен Заков пред Генов има още няколко варианта за нападението. „Заринати сме и с предложения за чужденци, готови да дойдат на проби. Дори и да не се налага да им плащаме пътните – трябва поне хотела да подсигурим, но и за това няма пари. Изобщо селекцията към момента изглежда тотално блокирана и Марешки е човекът, който трябва да промени нещата, но не го прави”, допълниха от клуба.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.